Snikkende adem reviews experts

Getuigenissen van mensen genezen van diabetes

Natuurlijk was ik zelf de eerste persoon die volledig herstelde van diabetes. De ontdekking van natuurlijke genezingsmechanismen en het effectieve gebruik ervan gedurende bijna 30 jaar stelde me niet alleen in staat om de essentie van deze ziekte te begrijpen (verborgen voor artsen), maar ook om een ​​lang en moeilijk pad te bewandelen van ernstig ziek tot volledig hersteld.

Dit alles maakte het niet alleen mogelijk om theoretisch de manieren te onderbouwen om de ziekte te genezen die 60 miljoen mensen over de hele wereld heeft getroffen, maar ook om een ​​techniek te ontwikkelen waarmee elke patiënt het pad van herstel kan nemen.

In de boeken van endocrinologen over diabetes wordt vaak gezegd dat iedereen die een manier vindt om deze ernstige, ongeneeslijke ziekte te genezen, de wereldgemeenschap dankbaar zal zijn om de Nobelprijs onmiddellijk toe te kennen en tijdens hun leven zelfs een puur gouden monument neer te zetten. Gewone mensen vragen vaak wanneer de Nobelprijs aan mij wordt toegekend. Op de een of andere manier sta ik klaar om dit werk samen met het eerder gepubliceerde boek "Diabetes mellitus geneesbaar door natuurlijke geneeswijzen" te beschouwen als mijn officiële aanvraag voor dit hoogste teken van erkenning door de wereldgemeenschap van mijn bijdrage aan de gezondheid van de mensen van de hele planeet.

Voorlopig is het echter noodzakelijk om de terugslag van artsen te vermelden: "Er kan geen remedie voor diabetes zijn, omdat dit nooit kan gebeuren."

Daarom heb ik geen andere keus dan het woord te geven aan andere mensen die zijn genezen van diabetes. Er zijn al veel van dergelijke voormalige patiënten. En ik hoop dat hun onpartijdige getuigenis mijn punt nogmaals zal bevestigen.

Hij was ziek van diabetes mellitus, nam diabeton (3 tabletten) op aanbeveling van een arts en volgde een dieet. Mijn toestand verslechterde echter voortdurend: hoge druk (tot 200 / 120-130); zwaarte in het hele lichaam, alsof ik 90 jaar oud was; het hart begon pijn te doen - artsen identificeerden angina pectoris. Ik liep moeizaam, wankelend, wilde constant eten.

Na het lezen van het boek van Y. Vilunas "Diabetes mellitus is te genezen door de methoden van de natuurlijke geneeskunde", leerde ik in september 2005 snikkend ademhalen en weigerden onmiddellijk alle medicijnen en diëten. Ik eet alles wat ik wil, inclusief suiker en andere producten die door artsen zijn verboden. En wat het meest verrassende is, is dat bloedsuikerspiegel normaal is, de druk is zo jong geworden (120-130 / 80). De behandelende arts zelf was door dergelijke resultaten verbaasd. Mijn hart hield op met pijn doen, ik voelde me krachtig, mijn wandeling werd energiek.

Toen ik eenmaal veel suiker en andere snoepjes had gegeten, sprong de suiker naar 15,4 mmol / l. Daarna ging ik wandelen en snikte een snikhalf van een uur en een half. Kwam thuis, gemeten suiker - 5,6 mmol / l. Over het algemeen adem ik constant met een snikademhaling: thuis, op straat tijdens het lopen, in transport - de resultaten zijn uitstekend. In de winter adem ik op de straat bij - 25 ° C, en niet alleen verkoudheid niet, maar in tegendeel, ik krijg uitstekende resultaten.

Het is moeilijk om erin te geloven, maar gedurende een maand van de patiënt werd ik weer gezond. Anderhalf jaar is verstreken en de gezondheidstoestand blijft goed. Yuri Georgievich Vilunas is een uniek persoon: artsen verklaren diabetes ongeneeslijk, en Yuri Georgievich maakt patiënten in slechts één maand gezond. Ik buig voor hem en bedank hem.

Rybakov Alexey Ivanovich, 67 jaar oud

Vijf jaar lang leed ze aan insulineafhankelijke diabetes mellitus. Colola 36 insuline-eenheden. Toen begon de dokter meer insuline-injecties aan te bieden, omdat de suiker hoog was. Mijn toestand verslechterde voortdurend.

Alles veranderde echter op miraculeuze wijze toen ik begin maart 2005 het boek 'Diabetes is geneesbaar door natuurlijke geneeskunde' van Yuri Vilunas kocht. Ik was letterlijk geschokt door de eenvoudige methode van de voorgestelde auteur om deze weloverwogen ongeneeslijke ziekte te overwinnen met behulp van snikkende adem. Inderdaad, toen ze zo begon te ademen, daalde de bloedsuikerspiegel dramatisch. Na het advies van Yuri Georgievich stopte ze met het nemen van insuline, weigerde ze om te eten. In 1-2 weken werd ik gewoon nieuw leven ingeblazen: ik eet alles wat ik wil, inclusief suiker, snoep, ijs, cake en andere lekkere dingen, maar producten die door artsen verboden zijn, ik neem geen medicijnen, ik voel me geweldig.

Ik wil Yuri Georgievich Vilunas oprecht bedanken voor het feit dat ik met zijn hulp weer een gezond persoon ben geworden.

Lutsenko Anna Savvovna, 62, Petersburg

Ik zal de casusgeschiedenissen van verschillende andere Petersburgers citeren.

Tamara Vladimirovna, huisarts. Het lijdt aan diabetes mellitus type I (insuline-afhankelijk), splitst 24 eenheden insuline. Ze studeerde in mei 2005. Erg blij. Ik kwam thuis, gemeten suiker - 15 mmol / l, ademde met snikken adem gedurende 2 minuten en opnieuw gemeten - 12 mmol / l.

Trofimov Alexander Pavlovich, 55 jaar oud. Type II diabetes, nam 4 maninil pillen en 3 zeephorapillen, gevolgd door een dieet. Hij leerde huilen snikken op 12 september 2006, en een week later weigerde hij de pillen, het dieet, hij begon alles te eten. Hij sprak telefonisch over de resultaten: "Ik voel me goed. Gemeten druk - 160/90, geademd - druk 135/75. Bedankt.

Elena Vladimirovna, 80 jaar oud. Ze was ziek met insuline-afhankelijke diabetes mellitus, nam 5 eenheden insuline. Suiker sprong constant en steeg tot 11 mmol / l. Toen ze snikkend ademhaalde, zakte de suiker naar 4 mmol / l. Daarna begon ik insuline-eenheden per dag te nemen. Nu neemt hij geen insuline, hij voelt zich goed.

Nadezhda Nikolaevna. Ik heb in februari 2005 gebeld. Ze leed aan diabetes type II (insuline-onafhankelijk). Toen ik snikken adem hoorde en begon te ademen op die manier, viel de suiker onmiddellijk weg. Ze weigerde alle pillen en diëten, at alles (suiker, snoep, cake), voelt zich altijd goed.

Boytsova Lyudmila Nikolaevna. Hij woont in Sosnovy Bor in de buurt van St. Petersburg. Ze lijdt al 12 jaar aan type 2 diabetes. Aanvankelijk had ze suiker van 7-8 mmol / l en begon toen te stijgen tot 25 mmol / l. Artsen schreven haar 65 eenheden insuline voor, maar haar toestand verslechterde voortdurend. Gangreen begon, en ze liet haar linkerbeen geamputeerd. Toen ik hoorde dat ik moest ademen, besloot ik het te leren. Ze kon niet naar me toe komen om zichzelf te trainen - haar man kwam en trainde, die haar dat toen leerde. Toen ze haar snikkende adem begon te gebruiken, begon haar bloedsuikerspiegel achteruit te gaan en weigerde ze zowel insuline als dieet. Dankzij één adem blijft de suiker 7-8 mmol / l; voelt goed.

Ik zal de volgende grote brief van Nadezhda Fedorovna Kuznetsova volledig geven. Naar mijn mening weerspiegelt het feit dat deze patiënt met diabetes heeft overleefd zeer goed de situatie die zich nu in onze geneeskunde heeft ontwikkeld en de houding van de artsen tegenover de methode voor de behandeling van diabetes die ik heb voorgesteld.

In juni 1988 diagnosticeerden de artsen "diabetes" en werden onmiddellijk veroordeeld: "ongeneeslijk". Ik zal niet zeggen dat ik er op dat moment bang voor was: "Wel, wanneer het zal zijn." Veranderingen in het dieet aangebracht, gevolgd door een bepaald voedingspatroon, in plaats van suikervervangende substituten, suikerreducerende tabletten.

Speciale pijnlijke toestand is niet ervaren. Het leven is nauwelijks veranderd. Op aanbeveling van de dokters nam ze verschillende antidiabetica en pillen. Geleidelijk verschenen verschillende afwijkingen: dorst, vermoeidheid, wonden waren moeilijk te genezen, beenspieren begonnen te atrofiëren. In juli 2004 had hij een teen, de voet was opgezwollen en zijn vinger rood gekleurd. Ik ging naar de chirurg. Maand werd thuis behandeld: antibiotica, baden. Het resultaat is gangreen. Het ziekenhuis kondigde de verplichte amputatie van een vinger aan.

Ik heb al eerder gehoord dat bij diabetici het geval van één operatie niet eindigt. Ontsteking gaat maar door. De geopereerde verliezen horen, zicht. Ik weigerde de operatie botweg. Ze begonnen insuline te injecteren zonder me er zelfs maar over te vragen. Ik leerde de staat van hypoglykemie. Vinger gesneden onder anesthesie. De behandeling leverde geen resultaten op, maar er kwamen grote veranderingen bij me op. Ik kon de betekenis van wat er werd gezegd nauwelijks bereiken, het werd geschreven, ik dacht niet goed, sprak langzaam, begon achteruit te lopen, viel, kon het geld niet tellen, herinnerde me niets. Over het algemeen is het een complete idioot geworden.

Een maand later nam mijn zoon mij op mijn verzoek mee uit het ziekenhuis. Artsen waarschuwden me dat mijn been was geamputeerd. Nadat ze uit het ziekenhuis was ontslagen, genas ze haar vinger thuis met allerlei middelen.

De toestand was verschrikkelijk, ik dacht dat ik een schrikkeljaar niet zou overleven. Alle vaardigheden verdwenen, ik vergat alles wat ik kon, ik was in brand gestoken, ik deed alles verkeerd, ik had helemaal geen kracht, druk was springen, mijn hart deed pijn, ik kon niet slapen, mijn been genas niet, ik nam veel pillen. Pijnlijke gewrichten, ROE - 45, er waren problemen met horen.

In april 2005 stemde ze ermee in om deel te nemen aan een 6-maanden durend programma voor het testen van buitenlandse insuline in een regionaal ziekenhuis. Ik besloot dat dit een kans was om iets langer te trekken.

Elke reis naar Yaroslavl was moeilijk: zwakte, onzekere loop, vergeetachtigheid, slecht begrepen, voelde een sterke pijn. Ik kon niet naar Yaroslavl gaan zonder mijn man. In maart ontstond er een water callus tussen de tenen van het andere been, de vinger ontstoken en reageerde niet op de behandeling.

In het regionale ziekenhuis gaf een pen, glucometer, dagboeken van patiënten. Op verzoek kregen we insuline- en barstrips. Maandelijkse analyses werden gedaan, veranderde de dosis insuline. Gestart met 10 doses Duitse langwerkende insuline Lantus. Later bracht hij het naar 35 doses, het toevoegen van 22 doses Zwitserse kortwerkende insuline.

Ik leerde in al zijn glorie periodes van hypoglycemie, visie verslechterde. Eén nacht volledig blind. Na enige tijd ging de blindheid voorbij, maar er verschenen gele vlekken, schijnend als de noordelijke, groene vonken. Begon visie te behandelen.

Nog 1,5 maand tot het einde van het programma. De vraag rees: om nog een jaar op het programma te blijven of te weigeren. En in die tijd kreeg ik een boek van Diabetic We Treatable van Yu G. G. Vilunas. Ik las het boek en kreeg de antwoorden op veel vragen. Het boek is heel eenvoudig geschreven, zonder complexe medische casuïstiek. Het werd niet geschreven door een arts, maar door een ex-diabeet, aan wie deze diagnose 27 jaar geleden werd gesteld. Door te zoeken, vond hij zijn behandelmethode, die voornamelijk bestond in het formuleren van een goede ademhaling. Nadat hij hersteld was, besloot hij erover en anderen te vertellen. Het boek is volledig bedoeld voor praktisch gebruik. Bovendien stelde de auteur een programma voor revalidatie en ziektepreventie voor vanaf de kindertijd.

Na het lezen van het boek Yuri Georgievich, had ik voor de eerste keer hoop, mijn humeur was veranderd, ik was klaar om te zingen en te dansen. Ik kocht het boek op 4 oktober 2005 en de volgende dag, op 5 oktober, zonder de dokters die het programma leidden, op de hoogte te stellen, heb ik de kortwerkende Zwitserse insuline volledig geannuleerd (ik injecteerde het 22 doses per dag). Tegelijkertijd begon ik snikkende ademhaling en gepulseerde zelfmassage toe te passen, zoals ik het begreep.

Onmiddellijk voelde veel beter. Heeft opgehouden met het observeren van een dieet, is op uren. Suiker stond natuurlijk op, maar het maakte me niet bang meer. De slaap werd intermitterend, met ontwaken - maar ik wist al hoe ik in dit geval moest handelen. Er gebeurden ongebruikelijke dingen: de ademhaling stopte, de hartslag verdween, ik begon beter te denken.

Op 26 oktober, toen ze bij het programma aankwam, bekende ze alle vooraanstaande artsen, liet hen het boek van Yuri Vilunas zien. Een waterval van verontwaardiging en verrassing trof me: "Suïcide, parvenu, de hele wereld zit op insuline!" In een dagboek noteerde ik de doses die ik had voorgeschreven en die ik had geannuleerd.

Op 8 november 2005 kwam ik voor het laatst alleen op het programma, zonder mijn echtgenoot. Ze voelde zich goed over wat ze tegen de artsen had gezegd. Ik stelde hen voor te kijken hoe ik met de hulp van snikkende adem zou worden behandeld. Maar ze zeiden dat het hen niet interesseerde. Ze gaven me zelfs geen aanbevelingen die ze verplicht waren te doen. Ze zeiden dat ik ze beter kende.

En ik begon de behandeling voort te zetten volgens de methoden van natuurlijke geneeskunde aangeboden door J. Vilunas. Ik had iets te vergelijken.

Suiker steeg, maar stabiel; Ik eet wat ik wil en wanneer ik wil, tel ik geen broodeenheden. De bleekheid was weg, er verscheen een blos. Ik neem geen medicijnen. Ik slaap goed en slaap goed. Ze begon er beter uit te zien. Ik wilde me verkleden, iets kopen, mezelf opruimen, het appartement opruimen, zelfs een kleine reparatie doen. Ik stopte met het volledig kraken van insuline, de gele vlekken in mijn ogen verdwenen, vonken, het gehoor werd hersteld, energie verscheen, niet verbluffend, stopte met vet worden, er was geen kortademigheid, ik klom rustig naar de vloeren, ik denk perfect, ik denk het goed, ik begin met het bakken van pasteien (mijn favoriete activiteit, lang in de steek gelaten vanwege diabetes).

Ik leef al bijna 6 maanden volgens de methoden van de natuurlijke geneeskunde. Verbeterde testresultaten, verminderde ROE (van 45 naar 25). Verbeterde wondgenezing. Maïs tussen vingers, gevormd in maart 2005, genazen in januari 2006. Het branden van de vinger, die in januari werd ontvangen, genas in een maand. Verbeterde immuniteit - de winter verliep zonder ziekte.

En de vraag rees: waarom was er in mijn favoriete "HLS" geen enkele publicatie over de mogelijkheid om diabetes te genezen volgens de methode van Yuri Georgievich Vilunas? Ik begreep mezelf, nadat ik Astamirova en Akhmanov's "Diabetische Handboek" had gekocht, aan het einde waarvan staat geschreven dat het boek van Vilunas twijfelachtig is, een fantasie is en niet wordt aanbevolen voor diabetici om te lezen. Zonder voldoende verificatie veroordeeld. Of zijn boeken van Vilunas niet aantrekkelijk voor mensen die door een dergelijke behandeling geen winst zullen maken? Immers, mensen zullen het doen zonder dure medicijnen en insuline; Bovendien, voor een dergelijke behandeling geen geld nodig. Je hoeft alleen maar de mogelijkheden van je eigen lichaam te gebruiken. Waarom geven we geen diabetespatiënten de mogelijkheid om te beslissen hoe ze te behandelen? Misschien is het gewoon

wat zal hen helpen. Dit geldt vooral voor mensen met de eerste fase van de ziekte. Per slot van rekening hebben artsen, na de diagnose diabetes, onmiddellijk hypoglycemische geneesmiddelen voor te schrijven, de pancreasfunctie te vervangen en bijgevolg bij te dragen tot de deactivering ervan. Of is suiker misschien tijdelijk toegenomen - als gevolg van stress, een andere ziekte, enz.?

Ik zou heel graag zoveel mogelijk diabetici willen leren over deze behandelmethode. Zelf heeft ze een groep gelijkgestemde mensen verzameld met wie we bezig zijn, we bestuderen het boek van J. Vilunas, we bestuderen, we controleren, we wisselen meningen uit.

Iedereen merkt een positieve verandering op. De resultaten leidden ons tot een shocktoestand. Na een maand les weigerde een van mijn vrienden (niet om het te vergelijken, haar naam niet te noemen) suikerreducerende pillen, weigerde elke vorm van dieet en tegelijkertijd zakte haar suiker van 8-9 naar 3!

Waarom zou u geen programma organiseren voor de langetermijnverificatie van de door Vilunas voorgestelde methoden? Vervolgens kan volgens de resultaten worden geconcludeerd dat deze behandeling aanvaardbaar is.

Kuznetsova Nadezhda Fedorovna, 68 jaar oud, regio Yaroslavl, Rybinsk

Na het lezen van deze bekentenis van Nadezhda Fedorovna, zal elke lezer haar humor en uitzonderlijke moed waarderen, die ze toonde in een botsing met onze conservatieve geneeskunde. De door haar geuite gedachten zijn zowel degelijk als relevant, vooral in omstandigheden waarin een kwalitatieve herstructurering van het werk van artsen in het kader van een nationaal gezondheidsproject noodzakelijk is.

Ik geef bewijs van patiënten met diabetes die zich bezighouden met de groep van Hope Fedorovna Kuznetsova.

Type II diabetes, vastgesteld in december 2004, suiker 7-12 mmol / l. Toegekende tabletten "Sidoform" en een dieet met de volledige uitsluiting van koolhydraten. Hoewel ze zich aan alle aanbevelingen van de artsen hield, bewaarde ze de suiker, haar gezondheidstoestand verbeterde niet en begon zelfs te verslechteren: haar benen begonnen te verdonkeren (bedekt met donkere vlekken). Een beroep op de chirurgen. Ze zeiden dat er niets goeds is in de toekomst. Zet op het account. Meerdere keren was ik in het ziekenhuis. Er was geen verbetering.

In februari 2006 ontmoette ik Nadezhda Fedorovna via een krant. Een groep diabetici verzamelde zich om haar heen die bezig waren met snikkende ademhaling. Ze sloot zich aan bij hun vriendelijke team, begon met deze techniek te studeren en verliet de suikerverlagende pillen volledig. In maart passeerde ze de suikertest: 6.06 mmol / l op een lege maag; 6,2 mmol / l na de maaltijd. De gezondheidstoestand werd beter, de druk steeg niet, de suiker is stabiel. Ik zal blijven oefenen volgens de methode van J. Vilunas.

Baslaenko Lidiya Fedorovna, 59 jaar

De diagnose diabetes type II werd 2 jaar geleden gesteld. Suiker - tot 7 mmol / l. Onmiddellijke voorgeschreven behandeling - neem maninil, een strikt dieet.

Het effect van de behandeling werd echter niet gegeven. Aan het begin van de les nam Vilunas 2 tabletten van maninil in, maar de suiker bleef 7-8 mmol / l.

Na het snikken van adem, suiker terug naar normaal op het niveau van 4-6 mmol / l. Van de pil volledig geweigerd. Droge mond verdwenen, ernstige vermoeidheid, verloren 5 kg.

Huilend ademen meer dan eens hielp tijdens een grote hoeveelheid opwinding, suiker daalde voor onze ogen, hoofdpijn verdween en de bloeddruk keerde terug naar normaal.

Skovorodkina lb A., 55 jaar oud

Ze ontmoette haar snikkende adem 4 maanden geleden. Heel erg bedankt voor je boek "Diabetes kan worden genezen." Ik denk dat dit een zeer noodzakelijk boek is voor diabetici. Na het lezen van het boek en de behandeling volgens de methoden, daalt het suikergehalte in het bloed al aan het begin van de behandeling, verbetert het welzijn en is er echt hoop op een volledige genezing. Heel erg bedankt voor zo'n noodzakelijk boek.

Techniek van snikkende ademhaling door Yuri Vilunas

Op zoek naar gezondheid, of op zijn minst verlichten van de ernstige toestand van de mensheid, sinds de oudheid, gebruikte een verscheidenheid aan methoden en technieken.

Magie en spreuken, kruiden en acupunctuur werden gebruikt. Verschillende naties gebruikten de mogelijkheden van hun plaats om ziekten te bestrijden, wat nu klimatotherapie wordt genoemd.

Nu zijn er zoveel verschillende niet-traditionele methoden om allerlei soorten ziekten te bestrijden. Een van die technieken is snikken.

De opkomst van het idee

De moderne traditionele geneeskunde is gebaseerd op medische methoden om de zieken te helpen. Hoe complexer de ziekte, hoe meer chemicaliën de patiënt een medische faciliteit krijgt. Een ongezond organisme moet vele medicijnen nemen en verwerken, waarvan het gebruik een extra belasting voor alle organen vormt.

Het is dit pad dat Yu.G. Vilunas tot hardnekkige gezondheidsproblemen. Met diabetes en hartaandoeningen verloor hij snel de restanten van gezondheid en optimisme. Eens, in wanhoop, huilde hij. Zware, pijnlijke snikken brachten plotseling verlichting en kracht, die hij nog lang niet had ervaren.

Een slimme man besefte onmiddellijk dat hij niet troostte van tranen. Een onverwachte verbetering van de conditie heeft andere wortels. Tijdens het snikken, ademt een persoon anders. Een nieuwsgierige geest en een ernstige gezondheidstoestand die werd aangedrongen op experimenten met ademhalen, zoals bij hevig huilen.

Het resultaat van regelmatige lichaamsbeweging was een geleidelijke verbetering van het welzijn. Een paar maanden later was Yuri Vilunas gezond.

Betekenis van de leringen

Vilunas drukte zijn bevindingen uit in de techniek van snikkende ademhaling. Het idee van de onderzoeker is eenvoudig - datgene wat nodig is voor de gezondheid ligt van nature bij de mens zelf.

Populaire wijsheid in moeilijke, hardnekkige omstandigheden adviseert: "huilen, het zal gemakkelijker zijn." Vilunas realiseerde zich dat opluchting niet voortkomt uit de tranen zelf, maar uit het speciale ademhalingsregiem dat gepaard gaat met snikken. De uitvoeringstechniek schrijft inademen en uitademen voor om met de mond te doen. Tegelijkertijd is de uitademing veel langer dan de inademing.

Alleen door deze regels te volgen, kan men gezondheid, kracht en optimisme behouden. Een goed natuurlijk regime leidt tot natuurlijke zelfregulatie van alle processen in het lichaam.

Voor een gezond leven heb je nodig:

  • goede ademhaling;
  • verplichte nachtrust;
  • natuurlijke zelfmassage - uitvoeren van krabben en strelen als dat nodig is;
  • maaltijden zonder dieet en regime, indien gewenst;
  • de afwisseling van verschillende activiteiten;
  • natuurlijke fysieke activiteit, zonder verbeterde klassen op schema.

De techniek kan helpen de gezondheid te herstellen en het welzijn te verbeteren, maar u moet de regels volgen zodat de ziekte niet terugkeert.

Variaties van methoden

Met RD inademen en uitademen worden alleen uitgevoerd via de mond. Na hen is er een pauze. De duur van deze acties en onderscheidt methoden.

Uitvoering is onderverdeeld in:

  1. Sterk - een korte adem wordt genomen met een snik (0,5 seconden), daarna onmiddellijk uitademen met een duur van 2-6 seconden, een pauze van 2 seconden. Tijdens het uitademen wordt het geluid "hooo", "ffff" of "fuuu" gemaakt. Een speciaal kenmerk van de sterke manier is het gevoel dat alle lucht in de mond blijft en niet in de longen komt. Het lijkt echter alleen.
  2. Matig - inhaleer 1 seconde zonder te snikken, adem 2-6 sec uit, pauzeer 1-2 sec.
  3. Zwak - inhaleer, adem 1 seconde uit, pauzeer 1-2 sec. Geluid "hooo".

Videoles nummer 1 op de RD-techniek:

Uitading vindt gemakkelijk en geleidelijk, onscherp plaats. Als tijdens het trainen een gevoel van verstikking optreedt, moet u stoppen en de ademhaling normaliseren. Geweld over het lichaam wordt niet verondersteld.

Dergelijke oefeningen helpen om de verhoudingen van koolstofdioxide en zuurstof in het lichaam die nodig zijn voor de gezondheid te herstellen.

Er zijn ademhalingsoefeningen die de Vilunas-methoden aanvullen en ondersteunen. Sommigen verbinden de RD met oefeningen op de techniek van A. Strelnikova.

Videolessen met oefeningen over de Strelnikova-techniek:

Wie is de aanbevolen procedure?

Deze procedure is voor sommige mensen niet nodig. Dit zijn de gelukkigen die vanaf de geboorte het juiste ademhalingssysteem hebben. Ze hebben interne spieren ontwikkeld die ademhaling harmonieus maken. Uitwisselingsprocessen worden geleverd door zelfregulering. Zulke mensen hebben een uitstekende gezondheid gedurende hun lange levensduur.

Onderzoek Dr. K. Buteyko toonde aan dat veel problemen worden veroorzaakt door een tekort aan koolstofdioxide in het lichaam en een overmaat aan zuurstof. Deze ontwikkelingen bevestigen volledig de ideeën van J. Vilunas.

De RD-methode is bedoeld voor mensen met de volgende problemen:

  • diabetes mellitus van welk type dan ook;
  • astma en bronchiale ziekten;
  • obesitas;
  • migraine;
  • hypertensie in remissie;
  • ziekten van het zenuwstelsel, slaapstoornissen;
  • vermoeidheid, constant vermoeidheidssyndroom;
  • ziekten van het spijsverteringskanaal;
  • bloedarmoede.

YG Vilunas beweert dat hij zich van diabetes en hartziekten heeft ontdaan. Veel patiënten melden dat ze zijn gestopt met het gebruik van insuline bij diabetes, anderen hebben astma overwonnen.

Onderwijstechnologie vereist niet veel inspanning. Iedereen kan deze methode zelf proberen. Door het welzijn te veranderen, kunt u zien of u deze methode nodig heeft. Het beheersen en toepassen van de techniek kan op elke leeftijd zijn. Elke universele remedie vereist aanpassing aan de behoeften van zijn eigen organisme.

Sommige mensen beginnen de methode op zeer oude leeftijd toe te passen en verbeteren de gezondheid. De techniek helpt ook kinderen. Er zijn geen leeftijdsgrenzen.

Video van professor Neumyvakin over goede ademhaling:

Prestatietechniek

Als je eenmaal de techniek van de uitvoering beheerst hebt, kun je op elk moment gebruik maken van de RD. Oefeningen worden gedurende 5-6 minuten meerdere keren gedurende de dag uitgevoerd. Plaats en tijd doen er niet toe. Je kunt staand ademen en op weg naar je werk zitten.

De basis wordt goed uitgevoerd inademen en uitademen.

Ze zijn alleen gemaakt door een open mond:

  1. Breath. De lucht wordt op een snik gevangen, in kleine porties. Het kan niet duwen in de longen, het moet blijven hangen in de mond.
  2. Uitademen vergezelt bepaalde geluiden. "Ffff" - gaat door de opening tussen de lippen, dit is de sterkste uitademingsoptie. Het "hooo" -geluid wordt uitgevoerd met de mond open, wanneer je het "fuuu" -geluid uitademt, je mond niet veel open is, de opening tussen de lippen rond is.
  3. Een pauze voor de volgende ademhaling - 2-3 seconden. Op dit moment is de mond gesloten.

De ontstane geeuw is niet nodig om te onderdrukken, het maakt deel uit van het natuurlijke proces. Bij het geeuwen van normale gasuitwisseling. In geval van ongemak wordt de oefening onderbroken. Degenen die alleen de methode onder de knie hebben, hoeven de oefeningen niet lang en met geweld te doen. 5 minuten is genoeg.

Controleer of er meerdere keren per dag moet worden geoefend. Om dit te doen, adem 1 seconde in en adem uit. Als de uitademing harmonieus is, kunt u RD doen.

Videoles nummer 2 op de RD-techniek:

Contra-indicaties en attitudes van de medische gemeenschap

Methodologie RD wordt niet aanbevolen om uit te voeren in de acute fase van de ziekte.

Contra-indicaties voor het gebruik van de methode zijn:

  • geestesziekte;
  • hoofdletsel en tumoren;
  • bloedingsneiging;
  • verhoogde arteriële, intracraniale en oculaire druk;
  • koortsachtige omstandigheden.

De verhouding tussen traditionele geneeskunde en de methode is vrij duidelijk. Artsen zijn ervan overtuigd dat de nederlaag van veta-cellen, de oorzaak van diabetes, niet kan worden genezen door de luchtwegen.

Er zijn geen klinische onderzoeken uitgevoerd om de effectiviteit van de methode te bevestigen. Het gebruik van RD in plaats van insuline of suikerverbrandende medicijnen is een ernstig gevaar voor diabetici.

RD bij diabetische coma mag alleen worden gebruikt met traditionele methoden die helpen de patiënt uit een ernstige aandoening te verwijderen.

Het gebruik van ademhalingsoefeningen heeft echter een positief effect op een verhoogd metabolisme en normaliseert het gasmetabolisme. De juiste verhoudingen van zuurstof en koolstofdioxide (1 tot 3) zijn nodig voor het functioneren van alle organen en systemen.

Adviezen van specialisten en patiënten

Talloze feedback van patiënten op de snikkende ademhalingstechniek is bijna volledig positief - een negatieve beoordeling is een zeldzaamheid. Iedereen merkt een aanzienlijke verbetering op. Beoordelingen van artsen zijn meestal voorzichtig, maar ze zijn ook niet tegen dergelijke oefeningen, omdat de ademhalingstechniek lang genoeg is uitgevonden en een significant therapeutisch effect heeft.

Mijn zoon heeft astma geërfd van grootmoeder, mijn moeder. Ik heb het niet aangeraakt, maar mijn zoon heeft het begrepen. Ik heb altijd geprobeerd de nieuwste medicijnen te kopen, ik heb het geld niet gespaard om zijn toestand te verlichten. Maxim gebruikte constant de inhalator. Toen ik eenmaal in een boekhandel een cadeau voor mijn zoon kocht, zag ik het boek "Weeping Breath geneest ziektes voor een maand" Vilunas. Gekocht zonder te weten waarom. Ikzelf geloofde het niet echt, maar ik heb lang geleden met mijn zoon en dwong hem te ademen. Hij was 10 jaar oud, hij raakte gewend aan de inhalator. Verloofd natuurlijk mijzelf. Ik was de eerste die een golf van vitaliteit en verbetering van het welzijn voelde. Toen onderging de zoon de ademhaling, hij voelde zich beter, hij vergat de inhalator. Bedankt voor de methode en voor uw gezondheid.

Ik had ernstige bronchiale astma. Constant gebruikte inhalator. Drie jaar geleden was ik op de markt, ik was bedrogen. Het was een schande, ik wilde huilen. Lang geleden, bereikten het park en huilden vreselijk. Van het feit dat ik mezelf in bedwang wilde houden, snikte ik steeds meer. Ik was erg bang voor een aanval, hoewel de inhalator bij me was. Ik kroop naar het huis en daar besefte ik dat ik me heel goed voelde. Kon niet beslissen wat er mis was. Ze zat achter de computer en wist niet hoe ze een verzoek moest indienen. Eindelijk op de een of andere manier gearticuleerd. Ik leerde over de ademhalingstechniek. Ik twijfelde niet aan de effectiviteit, ik controleerde het al op mezelf, ik beheerste het gewoon. De auteur is goed gedaan en hij genas zichzelf en hielp ons.

Anna Kasyanova, Samara.

Ik werk 21 jaar als arts. Ik ben een districtstherapeut, onder mijn patiënten waren zij die vroegen naar huilbui. Ik behandel de methode met de nodige voorzichtigheid, omdat het duidelijk is dat er momenteel geen manieren zijn om diabetes mellitus te genezen. Ademhalingsgymnastiek, wat hij is, heeft niemand pijn gedaan. Als de patiënt denkt dat hij beter is, geweldig. Controle van suiker bij diabetici is nog steeds noodzakelijk. Het belangrijkste is niet om tot het uiterste te gaan, het verlaten van bewezen manieren om de staat te handhaven, zodat er geen complicaties zijn.

Ik heb insulineafhankelijke diabetes, vanwege ouderdom en overgewicht is het erger geworden. Aangeboden om de dosis medicatie te verhogen. Ik was erg bang voor gangreen, de wonden genazen niet lang. In lijn met de endocrinoloog hoorde ik over Vilunas. Uit wanhoop besloten om het te proberen. De verbetering kwam zodra ik de ademhalingsmethode onder de knie had. Suiker daalde aanzienlijk en ik verloor gewicht. Ik geef insuline niet op, maar ik voel me best goed. Maar helemaal wanhopig. Ik ben 4 maanden verloofd, ik zal niet gooien. Ze zeggen, en insuline is niet nodig.

Mam kwam naar het ziekenhuis vanwege een ontsteking van de likdoorns op haar benen. Lang en niet succesvol behandeld tot het ging om gangreen. Uiteindelijk werd hoge suiker vermoed, het bleek 13 te zijn. Het was al laat, het been was geamputeerd. Het vertrouwen in artsen daalde tot nul, begon te studeren op het internet, waar mensen voor worden behandeld. Ik leerde over de Vilunas-methode. Hij bestudeerde zichzelf en liet toen zijn moeder zien. Ze beheerst ook de daling van de suiker tot 8. Blijft deelnemen aan preventie.

VP Semenov. Smolensk.

De moderne geneeskunde kan vele ziekten niet verslaan, dus mensen worden gedwongen om naar manieren te zoeken die hun leven gemakkelijker voor hen maken. Het gebruik van ademhalingsoefeningen heeft in veel landen een lange traditie. RD-klassen verbeteren het welzijn van veel patiënten, met behulp van de interne krachten van het lichaam en de natuurwetten.

Huilende adem voor herstel, vermagering en verjonging (Vilunas YG) beoordelingen

Boek: snikkende adem voor herstel, afslanken en verjonging
Auteur: Vilunas Yu.G.

Yuri Vilunas presenteert een unieke methode van genezing en verjonging - snikkende adem. Geen diëten! Geen plastische chirurgie! Je ademt goed, wat betekent dat je gewicht verliest en jonger wordt! De ontdekking door de auteur van de laatste 30 jaar van de natuurlijke mechanismen van genezing, vastgelegd door de natuur zelf in het lichaam van elke persoon, is een echt epochale gebeurtenis. Van nu af aan hadden mensen voor het eerst in de hele geschiedenis van de beschaving een reële kans om hun gezondheid onafhankelijk te beheren, de jeugd te verlengen en een lang leven te leiden zonder het gebruik van gevaarlijke chemische drugs.

In het boek van Yuri Vilunas, vindt u alle nodige aanbevelingen voor het verminderen van obesitas, het verhogen van vitaliteit en verjonging. Je kunt het overtollige gewicht en de ziekte zelf aan, snel en zonder financiële kosten!

Diabetes ademhaling

Patiënten met persisterende hyperglycemie zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve methoden voor genezing door hun ziekte. Ze kunnen er nooit de schuld van krijgen. Het belangrijkste is om dergelijke zoekopdrachten verstandig te doen en de ontvangen informatie zorgvuldig te analyseren.

Eerder hebben we al gesproken over het onderwerp of het mogelijk is om diabetes zonder drugs helemaal te behandelen? Relatief recent presenteerde de academicus van de culturele hoofdstad van Rusland, Yuri Vilunas, zijn revolutionaire methodologie aan een breed publiek. Volgens haar geneest een huilbui diabetes zonder medicatie.

Het is nog steeds moeilijk om te beoordelen hoe dit waar is. Er is geen betrouwbaar bewijs van de effectiviteit van een dergelijke methode, en opmerkingen in sociale netwerken moeten terecht worden bekritiseerd.

Wat is de essentie van snikkende adem?

We moeten beginnen met het feit dat hij volgens de auteur zelf ziek was van diabetes. Omdat hij niet berustte in het probleem, besloot hij een manier te vinden om met de ziekte om te gaan en op eigen kracht hersteld te worden. J. Vilunas beweert dat de oorzaak van de ontwikkeling van de "zoete ziekte" een ongepaste ademhaling bij diabetes is. Hij gelooft dat huilbui van diabetes echt positieve resultaten oplevert.

Het algoritme van zijn gedachten ziet er als volgt uit:

  1. Vanwege de incorrectheid van inademing en uitademing ontvangen het lichaam en de pancreas niet genoeg O2.
  2. Zuurstofgebrek leidt tot disfunctie van organen en systemen, stoornissen in de synthese van B-cellen van insuline.
  3. Als gevolg hiervan ontwikkelt de ziekte zich.

Wanneer je de techniek van een goede luchtcirculatie door het lichaam beheerst, kun je het probleem oplossen. Volgens Vilunas geneest snurkende ademhaling diabetes zonder medicijnen juist vanwege de normalisatie van alle metabole processen. Is het echt zo moeilijk om te zeggen.

De auteur 'leende' zijn idee van jonge kinderen. Kijkend naar hoe ze huilen, besloot de academicus om het zelf te proberen. Een kind in een onaangename situatie begint te snikken wanneer je inademt en het geluid "yyy" reproduceert wanneer je uitademt. Na een paar minuten kalmeert hij.

Geen wonder dat ze zeggen "huilen - beter voelen." Een dergelijk mechanisme werd de basis van de leer van Yuri Vilunas, omdat de verhouding kooldioxide en zuurstof 3: 1 wordt, wat ideaal is voor de normalisatie van metabolische processen in het lichaam.

Hoe is huilen bij diabetes?

Oefeningen worden alleen via de mond uitgevoerd en kunnen in elke positie en overal worden uitgevoerd.

Het juiste leeralgoritme is als volgt:

  • Uitademen. Het moet soepel en gelijkmatig worden uitgevoerd, alsof je hete thee in een mok probeert te koelen. Je kunt 'ooo' zeggen, de kinderen imiterend. De duur moet altijd hetzelfde zijn - 3 seconden. Voor de eenvoud stelt J. Vilunas voor om rekening te houden met de "één machine, twee auto's", enz.
  • Adem is een beetje moeilijker. De auteur biedt 3 verschillende opties:
    1. Imiteren. De beginweergave van waaruit beginners beginnen. Je moet je mond een beetje openen en het geluid "k" of "ha" geven. Het is belangrijk om de lucht niet dieper dan de mond te laten. De duur van zo'n ademhaling is 0 s, sinds O2 komt niet verder. Vervolgens wordt de hierboven beschreven uitademing uitgevoerd. Als u een gevoel van zuurstofgebrek voelt, moet u pauzeren en ontspannen en vervolgens de oefening hervatten.
    2. Surface. Duurt 0,5 seconden. Je moet wat lucht invangen en uitademen.
    3. Gematigd. Voor 1 sec. zuurstof wordt opgevangen, gevolgd door de vlotte afgifte.

De duur van het hele complex van oefeningen varieert afhankelijk van de vaardigheden van de patiënt. Een huilende ademhaling geneest diabetes zonder medicatie, als je het 4-6 keer per dag gedurende 5-10 minuten vasthoudt, volgens de auteur. De algemene gang van zaken is afhankelijk van het welzijn van de patiënt.

Nadelen van deze behandeling

Het is moeilijk om over de effectiviteit van de methode te praten zonder de resultaten van klinische onderzoeken te hebben.

De belangrijkste punten die twijfel doen rijzen over de realiteit van deze manier om van de "zoete ziekte" af te komen, zijn de volgende:

  1. Als het probleem zit in de circulatie van zuurstof door het lichaam, dan moeten alle mensen die dergelijke oefeningen niet doen enige problemen hebben met de alvleesklier.
  2. De mening dat huilende ademhaling type 1 diabetes geneest zonder medicatie is een mythe. Het is nog steeds mogelijk om te praten over het herstel van het juiste metabolisme in beschadigde structuren, maar het is niet duidelijk hoe een dergelijke ademhaling dode B-cellen kan doen herleven. Absoluut insulinetekort passeert niet nadat de klier is verzadigd met zuurstof.
  3. De moderne geneeskunde vindt het niet erg om correct te 'ademen'. Het belangrijkste is niet om deze methode te kiezen als basis voor de behandeling van het probleem. Deze aanpak dreigt het verloop van de ziekte en de progressie van complicaties te verergeren.

De voordelen van een innovatieve methode voor de behandeling van diabetes

Praten over de gevaren van de Vilunas-techniek is niet nodig. Het is nu erg moeilijk om de effectiviteit ervan te bepalen.

De belangrijkste voordelen van ademhalingsoefeningen blijven:

  1. Beschikbaarheid. Iedereen kan alle regels en nuances van een dergelijke therapie beheersen.
  2. Geen ongunstige reacties. Als ademhalingsoefeningen niet helpen, doet het zeker geen pijn.
  3. De geldigheid van de interpretatie door de auteur van de normalisatie van metabolische processen in het lichaam, afhankelijk van de toevoer van zuurstof en koolstofdioxide.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de moderne geneeskunde de mogelijkheid van een volledige verwijdering van de "zoete ziekte" afwijst. Opinies en feedback van patiënten dat huilende ademhaling type 2 diabetes geneest zonder medicatie wordt door deskundigen niet serieus genomen.

Als iemand deze methode van genezing wil proberen, zal niemand zich ermee bemoeien. Het belangrijkste is om de arts te informeren en in geval van verslechtering de nodige maatregelen te nemen.

Diabetes en alles erover!

Nieuws van de wereld van diabetes, nieuwe ontwikkelingen, producten.

Wie en wat denkt er van "snikkende adem"?

Bericht aan bikuny »11.01.2008, 23:17

Bericht aan bikuny »11.01.2008, 23:53

De boodschap van Seryozha "

Ik wilde HERE gewoon niets bewijzen, ik heb net mijn goede gewoonte gedeeld. Ik had zelfs niet verwacht in zo'n moeras te belanden. Maar het is goed dat de gemoedstoestand van iemand misschien is verbeterd!

De boodschap van Serezha "01/12/2008, 12:48

Het bericht Rimvydas »01/12/2008, 1:22 PM

Marie's post "12.01.2008, 14:06

"Met een snik van adem," in het begin, ze stopten me. Zelfs om deze Vilunas te ontmoeten op een boekenbeurs ging moeder.

En nu - periodiek: de ene of de andere "herstel": "je begrijpt niks, deze voedingssupplementen / bio-energetische technieken zijn gewoon noodzakelijk!" Gezien het feit dat kennis over de SD en de mogelijke gevolgen ervan heel gewoon bleven.

IMHO, als er een ernstige ziekte is (hoef je gewoon niet te praten over "diabetes is geen ziekte"), die constante vervangingstherapie, controle, zelfbeheersing, enz. Vereist, dan is het beter om dit alles (redelijk) plus enkele te doen algemene dingen om het lichaam te onderhouden, en als meer en in alle "technieken" om in te duiken (die "helpen, maar niet onmiddellijk en niet volledig, en hiervoor moeten we ze elke dag doen"), dan zal er helemaal geen tijd zijn om te leven. Hoewel, natuurlijk, "gezegend is hij die gelooft", want zelf-suggestie is een grote kracht!

Bericht aan Benjamen »01/12/2008, 2:06

Marie's bericht »01/12/2008, 14:18 uur

Boodschap aan Benjamen »01/12/2008, 14:25 uur

Ja, bedankt, ik had al tijd om te kijken. Je hebt een coole bibliotheek.

In principe hebben ze geen geld nodig, als fabrikanten van bad beats kun je zowel ademen als krabben als je leert. Ik was verrast dat er daar staat dat suiker boven de 10-15 niet schadelijk is, vooral voor kinderen. Hiervoor kan de auteur n ***** geven aan haar, en dan Schaub natuurlijk geplast en genezen.

Nee, serieus, daar, in het boek, wordt beschreven in woorden, HOE IS HET?

De post van Marie »12.01.2008, 14:37

Benjamen, helaas (?), Is slechts 1 regiment van "bibliotheken".

Ja, in woorden is alles gedetailleerd beschreven, alleen ben ik nu te lui om alles te zoeken en te scannen, misschien later.

Boodschap aan Benjamen »01/12/2008, 15:27 uur

Marie schreef (a): Benjamen, helaas (?), Dit is slechts 1 regiment van "bibliotheken".

Ja, in woorden is alles gedetailleerd beschreven, alleen ben ik nu te lui om alles te zoeken en te scannen, misschien later.

Ja, scannen is niet nodig, dank u! Nou ja, behalve dat je je verveelt als de draad door niet handelen.

De boodschap van Serezha

In principe hebben ze geen geld nodig, als fabrikanten van bad beats kun je zowel ademen als krabben als je leert. Ik was verrast dat er daar staat dat suiker boven de 10-15 niet schadelijk is, vooral voor kinderen. Hiervoor kan de auteur n ***** geven aan haar, en dan Schaub natuurlijk geplast en genezen.

Nee, serieus, daar, in het boek, wordt beschreven in woorden, HOE IS HET?

Dit alles is heel eenvoudig en gemakkelijk te beheersen in 1 dag. Op de eerste dag, hoewel ik niet geloofde, had ik een positief effect, schreef ik hierboven over hem. Zelfs dit effect bevalt me ​​perfect, omdat het direct gerelateerd is aan het voorkomen van een van de ergste complicaties waarmee je forum zoemt! Bovendien heb ik, als kern, die in de zomer aan een ernstige hartaanval leed, last van hartfalen. Dit betekent dat het bloed zwaar wordt achtervolgd, inclusief - op de longen, waardoor vloeistof (oppervlakteactieve stof) zich ophoopt in de lagere delen van de longen, het bloed onvoldoende zuurstof opneemt en er hypoxie heerst. Zeer onaangenaam! Dus vandaag, nadat ik 7 minuten in de ochtend had geademd, had ik praktisch geen dergelijke conditie! Ik weet niet of het interessant voor je is, maar ik ben erg geïnteresseerd! Levenservaring is alleen persoonlijk! Dit is de wet! Je kunt veel over alles op internet over alles praten, maar tot je het zelf bekijkt, heb je geen categorische mening!
Nu over het suikergehalte. Een biofysicus vertelde me: om een ​​persoon onsterfelijk te maken - bekend als, het is niet alleen bekend - hoe het te doen! En u moet iets doen: versnellen tot, praktisch, onmiddellijke vervanging van degene die met pensioen gaat als gevolg van de nadelige effecten van één cel - een andere, nieuwe, dezelfde of stam; en versnellen de verwijdering van dode cellen aanzienlijk. ALLES! We leven voor altijd! Onder de meest ongunstige omstandigheden, met straling van ten minste 10.000 R / s.
Vilunas vindt het niet onredelijk, en het is niet de eerste die cellen die normaal voeden met zuurstof en die geen problemen hebben met andere voeding (trouwens, Vilunas wordt geassocieerd met een niet-dieet, omdat het dieet aanzienlijk wordt uitgeput door de cellen ), wordt niet ziek - noch kanker, noch syfilis, noch AIDS, noch gangreen, noch. Hier en in het geval van suikers: maakt niet uit wat ze zijn. Als we min of meer constante normale voeding van cellen met zuurstof bieden, die optreedt bij een kooldioxide / zuurstof-verhouding van 3/1 in het bloed (en dit is de speciale ademhaling die het biedt), dan is er niets met organen - ogen, nieren, bloedvaten - in normale omstandigheden gebeuren nooit. Bovendien, 10-15 - NORMAAL suikerniveau voor een patiënt met T2DM - geleidelijk aan, naarmate de cellen herstellen (dit geldt trouwens ook voor bètacellen in het geval van T2DM) en de toename van hun suikerconsumptie uit het bloed zal weer normaal worden voor GEZOND - 5-6. Het enige wat je nodig hebt is 5-10 minuten meerdere malen per dag ademen!
En tot slot. Heeft iemand je beledigd, gezegd dat jullie allemaal niets begrijpen en niet iets doen? Ik denk dat als je in Vilunas begint te ademen, er niets dan voordelen voor je lichaam zal zijn. Per slot van rekening is diabetes voor hem slechts een van de vele ernstige ziekten die hij probeert te genezen, niet te genezen!

discussies

SLEEPING BREATH HEALT ZIEKTEN PER MAAND

12 berichten

"Het medicijn zal niet sterven,
Maar hij kan niet gezond maken.
Dokters behandelen ons alle leven,
Half ziek achterlaten, half gezond.
De reden hiervoor is
Wat, ons haasten om te helpen,
Artsen behandelen alleen een symptoom
Maar niet de oorzaak van de ziekte. '
(Yuri Vilunas.)
Huilende ademhaling kan vele "ongeneeslijke" ziektes genezen zonder medicijnen - alleen door natuurlijke gezondheidsmechanismen. Volgens de patiënten verdient Yuri Georgievich Vilunas de Nobelprijs voor zijn uitstekende bijdrage aan het waarborgen van de gezondheid van mensen zonder het gebruik van medicijnen. Bronchiale astma, hart- en vaatziekten, maagzweren en vele andere ziekten verdwijnen voor natuurlijke genezingsmechanismen. De bron van gezondheid, jeugd en een lang leven ligt in het lichaam van elke persoon - je hoeft hem alleen maar te openen! Yuri Vilunas presenteert een unieke methode van herstel - snikkende adem. Huilende ademhaling biedt een echte kans om zich te ontdoen van onnodige, en vaak gevaarlijke, medicijnen en onafhankelijk hun gezondheid effectief te beheren. Dit is een echte doorbraak in de behandeling van diabetes! De techniek voorziet in het herstel van patiënten met diabetes zonder het gebruik van insuline, hypoglycemische geneesmiddelen en een dieet.

De methode van Yuri Vilunas, of beter gezegd, het systeem van natuurlijke geneeskunde van Yuri Vilunas, behoort tot de categorie van die helende methoden die een echte revolutie in onze geest veroorzaken.

We leven allemaal zoals we gewend zijn: ademhalen, eten, slapen, ziek worden. En bijna niemand van ons heeft het idee dat we altijd op de rand van grote ontdekkingen staan.

Hoe worden ontdekkingen gemaakt? Iemand zal dat zeggen door lang en aanhoudend wetenschappelijk onderzoek, hard werken en constante zelfverbetering. Dit is zeker waar. Het gebeurt ook dat de reddende gedachte bij toeval bij ons opkomt (onthoud alleen de beruchte appel, die leven gaf aan de wet van de wereld). Desondanks geloof ik dat zelfs Zijne Majesteit Kans alleen tot hen komt die, ondanks pijn en wanhoop, analyseren, onderzoeken en experimenteren. De zaak komt naar iemand die verder kan gaan dan het algemeen aanvaarde, schijnbaar begrijpelijke en logische.
Yuri Vilunas: een moeilijk pad naar gezondheid

YURI GEORGIEVICH VILUNAS - afgestudeerd aan de Leningrad State University, kandidaat voor historische wetenschappen, academicus MAISU (International Academy "Informatie, communicatie, controle in engineering, natuur, maatschappij").
Van kinds af aan leed Yuri Georgievich aan diabetes. In zijn leven werd de eervolle methode echter bezet door lichamelijke opvoeding en een gezonde levensstijl. Oefening hielp om suiker en genormaliseerd metabolisme te verminderen. Maar diabetes is, zoals we weten, een sluipende ziekte, het is niet verdwenen, maar alleen in de vleugels gewacht, langzaam, onmerkbaar leidend tot destructieve acties in het lichaam. Op 40-jarige leeftijd bevond Yu. G. Vilunas zich in een ziekenhuis in de toestand vóór het infarct. Artsen geadviseerd om fysieke inspanning te verminderen, te weigeren om te rennen. Maar het zachte regime veranderde hem geleidelijk in een invalide: hij kon niet langer snel lopen, werd gedwongen om elke dag medicijnen te nemen voor hartklachten.

Yuri Georgievich gaf rennen en turnen niet op. Maar het lichaam was verzwakt door de ziekte, de spieren atrofieerden van nietsdoen, dus de allereerste oefening sloeg hem uit de macht. Yuri Georgievich was klaar om te snikken: instinctief begon hij kort snikken te doen met zijn mond, en dan een lange uitademing, en na een pauze begon alles opnieuw. Na een paar minuten stopte zo'n ademhaling vanzelf, en Vilunas voelde plotseling een golf van opgewektheid.

Nadat hij dit patroon had opgemerkt, begon Yury Georgievich al bewust te proberen te ademen, zoals tijdens het huilen. En er gebeurde een wonder: letterlijk in enkele dagen verbeterde zijn gezondheidstoestand en na enkele maanden voelde hij zich volkomen gezond.
Maar de onderzoeker zou geen onderzoeker zijn als hij daar zou stoppen. Na een paar jaar komt Yuri Vilunas tot de conclusie dat de natuur zelf in ons lichaam mechanismen voor genezing heeft. Hij noemt ze zo: gepulseerde zelfmassage, natuurlijke nachtrust, natuurlijke voeding en natuurlijke honger

REGELS VOOR PROFESSIONEEL GELUID

REGEL VOOR "HA" GELUID: De mond is maximaal (maar comfortabel voor jou) open bij uitademing, de uitademing zelf moet onhoorbaar zijn, het geluid wordt uitgesproken naar zichzelf.

DE REGEL VOOR HET GELUID "FFF". De lippen zijn gecomprimeerd, maar niet strak - zodat er een kleine opening tussen wordt gevormd. De lucht in de uitademing wordt door deze opening geblazen in een dunne stroom (om de techniek van een dergelijke uitademing beter te begrijpen, oefen, probeer de watten van de tafel te blazen op zo'n manier en voel onmiddellijk de "gerichte uitademing"). De uitademing moet worden gehoord, het geluid wordt hardop uitgesproken. Als je een geluid maakt, zorg er dan voor dat het precies het geluid "ffff" is en niet "fa", "fu" enzovoort, dat in zo'n geval probeert uit te breken.

REGEL VOOR "C-C" GELUID. Door de kracht en intensiteit van de uitademing is dit geluid gelijk aan het geluid van "FFF". In dit geval wordt de lucht door gesloten tanden geblazen, terwijl de tong tegen de rand van het gehemelte en de boventanden moet worden gedrukt. Gebruik voor een uitademingsoefening hetzelfde vlies - blaas het op deze manier van de tafel af om het uitademingsmechanisme te begrijpen. De uitademing moet worden gehoord, het geluid wordt hardop uitgesproken.

REGEL VOOR GELUID "FU". Vouw de lippen met een rietje, plaats je wijsvinger in de mond voor controle - de lippen moeten voorzichtig, zonder druk, bedekken. Het geluid wordt aan jezelf uitgesproken, begin het zo uit te spreken dat je bij de uitademing alleen "y" kunt zeggen. De uitademing moet vrij en onhoorbaar zijn.

In het begin keken mijn zus en ik in de spiegel, anders was het niet erg duidelijk of we lippen hadden of niet. Eerlijk gezegd vermaakte onze fysiognomie met gespannen sponzen ons heel erg. En toen verdween op de een of andere manier ongemerkt de behoefte om je weerspiegeling te bewonderen.

Bij het uitspreken van een geluid, moet de uitademing altijd lang, glad, even intens zijn en vrij van begin tot eind. Onderbreek de uitademing helemaal niet. Het is niet nodig om alle lucht uit de longen te verwijderen - dit zal onnodige spanning en ongemak veroorzaken. Adem uit op zo'n manier dat er een gevoel van bevrijding is.
Zorg ervoor dat de duur van de uitademing altijd hetzelfde is. De aanbevolen duur is ongeveer vier seconden. Ga echter niet met een stopwatch zitten of probeer seconden voor jezelf te tellen - dit zorgt ook voor spanning. Voor oriëntatie in de tijd probeer je, terwijl je uitademt, nog iets anders over jezelf te tellen. Yuri Vilunas stelt voor om de auto's te tellen: de uitdrukking "eenmaal een auto, twee auto's, drie auto's" duurt precies vier seconden. Je kunt zelf frases bedenken. Mijn zus en ik, bijvoorbeeld, dachten aan madeliefjes.
In feite is alles heel eenvoudig. Letterlijk een paar trainingen, en je lippen nemen zelf de positie in die nodig is voor het uitademen van een geluid. Het is iets anders dat ik persoonlijk helemaal niet kan uitademen met het geluid van "f-f-f". Na lang te hebben geleden, heb ik besloten om het gewoon met rust te laten - als de adem nooit doorgaat, dan is dit geluid helemaal niet de mijne. Het enige dat ik nog steeds niet kan doen is uitademen zonder een account voor mezelf. Geen probleem. Een bepaalde categorie mensen, waartoe ik ook behoor, heb praktisch geen gevoel voor tijd, daarom zullen verschillende soorten "tegenstellingen" mij waarschijnlijk constant vergezellen. Als je er ook niet in slaagt om de rekening te verlaten - maak je geen zorgen, dit betekent niet dat je ergens een fout hebt gemaakt, het is alleen dat je bent geregeld.

Met ademhalen kwamen we erachter, maar hoe zit het met inademen, vraag je? In tegenstelling tot een goed gedefinieerde expiratie, kunnen ademhalingen variëren in kracht en duur.
Er zijn twee soorten ademhalingen, die overeenkomen met twee soorten ademhaling: OPPERVLAKTE INHOUD - duurt ongeveer 0,5 seconden en komt overeen met oppervlakkige ademhaling, waarbij zuurstof in een kleine hoeveelheid de longen binnendringt;

MODERNE INSPIRATIE - duurt ongeveer een seconde en komt overeen met een gematigde ademhaling, waarbij zuurstof volledig en in voldoende hoeveelheid de longen binnendringt.

OPPERVLAKTE INHOUD EN UITLAAT NA HET.

De algemene regels van de volledige ademhalingscyclus op het geluid "XA" (dezelfde regels moeten voor alle andere geluiden worden gebruikt

OVERDRACHT VAN THEORIE TOT PRAKTIJK.

U hebt dus een positie gekozen die bij u past: u bent gaan zitten, bent opgestaan ​​of bent zelfs langzaam gaan lopen - niets weerhoudt u ervan om een ​​cyclus te starten. Oppervlakkige inademing begint. Adem dan uit naar het geluid van je keuze. Vergeet de regels voor inademing en uitademen niet, bekijk de positie en spanning van de spieren. Vergeet niet het "tellen". De uitademing is voltooid - pauze.
Je kunt oppervlakkig ademen totdat de uitademing gemakkelijk voorbij is. Het signaal voor het beëindigen van ondiepe ademhaling zal voor jou bepaalde signalen zijn die door het lichaam worden verzonden. Wat zijn deze signalen?

1. ALS DE INGANGEN WORDEN GESTOPT - dit kan betekenen dat de hersenen dit type ademhaling "hebben uitgeschakeld". Als iemand die al heel lang snikt, raad ik aan om de cyclus onmiddellijk te stoppen. Als je verder blijft ademen, verschijnen hoogstwaarschijnlijk onaangename sensaties: misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn. Na het stoppen met oppervlakkige ademhaling, ga naar gematigd.

2. ALS U BEGINT TE SPELLEN, ga dan onmiddellijk voor gematigde ademhaling. Om de acute toestand te verwijderen en de overgang naar een ander type ademhaling te vergemakkelijken, kan ik de volgende techniek aanbevelen: je moet diep ademen met je mond (zo diep als je je prettig voelt), en dan een lange uitademing op het geluid van "FU" - ongeveer zoals het wordt gedaan door een erg moe. mensen. Zo'n uitademing zou lang genoeg moeten zijn, anders zul je niet in staat zijn om van onaangename gewaarwordingen af ​​te komen, maar tegelijkertijd zou je geen onaangenaam gevoel moeten hebben, alsof je "de laatste zuurstof opgeeft". Het is meestal voldoende om deze manier eenmaal uit te ademen, maar als u denkt dat uw ademhaling nog niet is hersteld, herhaalt u de procedure. Meer dan twee keer achter elkaar wordt deze oefening niet aanbevolen.
Ik ben net begonnen met ademen "volgens Vilunas", ik heb mezelf vaak "beloond" met duizeligheid vanuit een grote geest, omdat ik echt wilde werken, snel controleren hoe de methode in de praktijk werkt, maar ik herhaal, omdat ik een praktisch gezond persoon ben, wenende adem Vaak niet inbegrepen. Pogingen om hem te laten "verdienen" eindigde met hoofdpijn, milde misselijkheid en een algemene verslechtering van de gezondheid. De zuster kreeg dit probleem slechts twee keer te verduren - ze overdreef het ook en probeerde langer te ademen dan het lichaam nodig had. Daarom waarschuw ik je nogmaals: laat je niet meeslepen, luister naar de signalen van je lichaam!

GEMIDDELDE INSPIRATIE EN UITLAAT NA HEM.

Gezien de algemene regels van de cyclus van gematigde ademhaling, zullen we spreken over de uitademing van het geluid "XA", maar, nogmaals, deze regels zijn universeel, dat wil zeggen dat ze geldig zijn voor alle andere geluiden.
Adem het geluid "HA" in. Inademen moet lang zijn (ongeveer 1 seconde), soepel en rustig. De lucht gaat onmiddellijk de longen in, geen enkel geluid gaat gepaard met inademing.

Adem niet te diep in, probeer ervoor te zorgen dat alleen het bovenste deel van de longen de lucht vult. Als het u niet gelukt is om het onder controle te houden en u denkt dat u dieper dan noodzakelijk hebt ingeademd, moet de situatie als volgt worden gecorrigeerd: gebruik dezelfde techniek die werd gesuggereerd wanneer u begint te stikken met oppervlakkige ademhaling.
Na een diepe ademhaling, neem een ​​lange en soepele uitademing op het geluid van 'fu'. Zoals de praktijk laat zien, zal je ademhaling minder diep worden en zal gematigde ademhaling correct zijn.

De regels voor uitademen en pauze zijn in dit geval hetzelfde als voor oppervlakkige ademhaling. Denk aan mogelijke fouten en probeer ze te vermijden.
De overgang naar gematigde ademhaling vindt plaats wanneer om wat voor reden dan ook de oppervlakkige ademhaling is gestopt. Aan het begin van de cyclus moet je altijd inademen (rustig en zelfs, ongeveer 1 seconde duren), en dan uitademen op het geluid dat je het leukst vindt (natuurlijk, bij de uitademing vergeten we niet de "telling"), de uitademing wordt gevolgd door een pauze, waarvan de duur ongeveer gelijk is aan de duur uitademing.

Matige ademhaling gaat door tot het lichaam

TEST VAN GESCHIKTHEID VAN GELUIDEN "F-F-F" En "C-C-C"

Voer drie cycli van oppervlakkige ademhaling uit met uitademing op de geluiden van "f-f-f" of "s-s-s". Als u symptomen van ongemak ervaart (ademhalingsmoeilijkheden, duizeligheid, pijn, enz.), Moet u de ademhaling van deze geluiden tijdelijk opgeven. Als er geen onaangename symptomen worden waargenomen, besteed dan drie cycli van matige ademhaling. Als een gevoel van onbehagen verschijnt, betekent dit dat het lichaam nog niet klaar is om op deze geluiden te ademen. Keer terug naar de lichtere geluiden en probeer het over anderhalve maand opnieuw. Als na deze periode het ongemak niet weggaat, wanhoop niet. Wacht nog een maand, en vroeg of laat zal het resultaat zeker zijn.
Het is ook nodig om te vermelden dat de geluiden "fff" en "s-s-s" even sterk en effectief zijn. Welke je kiest hangt alleen af ​​van je persoonlijke voorkeuren.

Technisch gezien is het geluid "s-s-s" eenvoudiger, maar het is onmogelijk voor hen om lang te ademen, vooral tijdens het lopen. Het geluid "fff" is ingewikkelder, maar je kunt het voor een lange tijd ademen. Dit zijn echter algemene opmerkingen. De functies die u zult manifesteren wanneer u ademt met een of ander geluid, kunnen zeer divers zijn of verschijnen misschien helemaal niet. Daarom is de voorkeur van het ene of het andere geluid in elk geval alleen maar je oefening en je eigen innerlijke keuze.
WAARSCHUWING! Als je lichaam gedurende lange tijd de geluiden "ffff" of "c" niet accepteert, is dit een indicator van ernstige schendingen van metabolische processen!
In dit geval zul je veel meer moeite moeten doen, het meest serieuze werk aan jezelf. Snikkende adem op het geluid "ha" helpt je om je conditie voor te bereiden en te stabiliseren voor de verdere ontwikkeling van complexere en effectievere geluiden.
Als je snikkend adem leert met de geluiden van "ha" en "f-f-f" of "s-s-s", is het tijd om het geluid van 'fu' te leren beheersen. dus:

*** Lippen tijdens expiratie tot het geluid van 'fu' dat in een buis is gevouwen, uitademing is soepel, lang en onhoorbaar.

*** Om de uitademing correct uit te voeren, moeten de lippen voldoende (maar niet overdreven) gespannen zijn. Dus de uitademing zelf wordt uitgevoerd op het geluid "y".

Zorg ervoor dat de lippen niet samenkomen tijdens het uitademingsproces en dat de diameter van de buis niet afneemt, anders kan bij expiratie het geluid "y" uit het geluid "fu" verdwijnen. Dergelijke fouten zijn vooral gevaarlijk voor degenen die slagen voor de "geluidstolerantietest" of die net beginnen te ademen met het geluid "foo".
Als tijdens het uitademingsproces in plaats van het geluid "fu" het geluid "ha" of "ho" wordt verkregen, betekent dit dat tijdens het uitademingsproces de lippen "uitgesmeerd" werden en de buis te breed werd.

Je uitademing moet niet te sterk en gericht zijn. Probeer niet te blazen. Uw taak: eenvoudig en soepel lucht uit de longen uitademen. Uitademing gebeurt alleen door de lippen, maar in geen geval door de keel. Stel je voor dat je op een winteravond in een trolleybus rijdt. Natuurlijk is het glas bevroren en is niets zichtbaar. Om te begrijpen in wat voor soort wereld je zit, moet je ze smelten. En om de rijppatronen te smelten, moet je op het glas blazen - act!

HOE KIES JE GELUID VOOR UITLAAT?
In feite is het heel eenvoudig: "jouw" zal het geluid zijn, waarvan de uitademing gemakkelijker en aangenamer voor je zal zijn. Start de selectie met het eenvoudigste geluid "ha." Neem een ​​comfortabele houding aan en breng een cyclus van inademen-uitademen-pauze door met oppervlakkige ademhaling bij het geluid "ha." Als alles goed gaat, is de uitademing soepel en vrij en is er geen gevoel van obstructie of ongemak, wat betekent dat het lichaam klaar is om te huilen en het nodig heeft. Na het voltooien van de ondiepe ademhalingscyclus, gaat u verder met het matigen van de ademhaling met hetzelfde "ha" -geluid.

Als ondiepe ademhaling met het geluid "ha" met moeite komt, je duidelijk iets voelt alsof je hindert bij een gelijkmatige en juiste uitademing, is het mogelijk om aan te nemen dat je lichaam op dat moment geen snikkende ademhaling nodig heeft, en de procedure moet worden uitgesteld, of op dit moment past het geluid "ha" gewoon niet bij je en wordt het niet door het lichaam geaccepteerd. Hoe kun je controleren welke van deze aannames waar is? Als je eenmaal begrijpt dat de uitademing van het geluid "ha" niet werkt, maak oppervlakkig

YURI VILUNAS BEVEELT BEGIN DERGELIJKE REGEL AAN:

Het is noodzakelijk om 's morgens 5-6 keer te ademen met het geluid "ha", herhaal deze oefening na een half uur of een uur met het geluid "fu" en dan met het geluid "f-f-f" ("s-s-s"). Herhaal deze oefeningen in een dergelijke volgorde tot de avond, onthoud de techniek.
De volgende 2-3 dagen moet je gedurende de dag 2-3 minuten 56 keer ademen. Tegenwoordig blijf je de vaardigheden van het snikken van de ademhaling leren kennen en los je op hoe het je helpt (je bent bevrijd van pijn, druk, enz.).

Dan begint u willekeurig de duur van de sessie te verlengen: u kunt 5, 10, 15, 20 minuten of meer ademen. Maar dit betekent niet dat de duur van de oefening van dag tot dag moet worden verhoogd.
Dus, het aantal "benaderingen" van de snikkende ademhaling gedurende de dag en hun duur, definieer jezelf. In dit geval is het belangrijkste criterium de gezondheidstoestand en, helaas, de beschikbaarheid van vrije tijd. Er wordt aangenomen dat hoe slechter de gezondheidstoestand is, hoe meer verstoorde metabole processen. Daarom moet vaker geweende ademhaling worden gebruikt en moet de duur van de sessie langer zijn. In de toekomst zal de behoefte van het lichaam aan snikkende ademhaling afnemen, zullen de metabole processen normaliseren, en de dag zal komen dat we volledig kunnen weigeren te snikken.

Nogmaals, het beheersen van de techniek, het is heel moeilijk om jezelf te houden van overmatige "heldenmoed" wanneer je overal, altijd en de hele dag, probeert te ademen. Mijn eigen ervaring laat zien dat deze modus echt niet geschikt is voor iedereen, dus probeer jezelf te "vertragen".

SORROUNDING ADEMHALING: WE VERWELKOMEN HET IN UW BEROEMDE LEVENSSTIJL.

Toen mijn zus en ik resoluut besloten om een ​​nieuw leven te beginnen, stonden we voor de onvermijdelijke vraag: hoe kan snikkende ademhaling worden opgenomen in onze normale modus? Er is maar één regel: geen regels en patronen. Je kunt 's ochtends wakker worden en meteen ademen, maar ik moet zeggen dat de procedure hoogstwaarschijnlijk niet lang zal duren. Zolang u het ontbijt niet "grondig bijgetankt" hebt en er niet genoeg voedingsstoffen in het bloed zijn, hebben organen en weefsels niet veel zuurstof nodig. Maakt u zich geen zorgen, zoals de praktijk laat zien, zullen na het eten alle noodzakelijke processen starten en zal het lichaam de snikkende adem weer inschakelen.
Als je 's ochtends' s morgens vroeg kapot wordt, kun je niet begrijpen in wat voor soort wereld je zit, je wilt niets doen en de gedachte om naar je werk te gaan is angstaanjagend, je moet onmiddellijk recupereren en een boost van energie krijgen. Om "wakker te schudden", wakker te worden en op te ruimen, raad ik een heel eenvoudige procedure aan.

Je moet gaan zitten, een comfortabele en vrije houding aannemen en beginnen met snikken. Wanneer het stopt, opstaan ​​en een beetje lopen, gebeurt het vaak dat wanneer je loopt, de snikkende ademhaling hervat wordt. Wanneer de huilende hapering onderweg ook is gestopt, of je moe bent, ga je weer zitten en blijf je snikken. Deze procedure moet worden herhaald totdat je een sterke kracht voelt die nodig is voor de nieuwe dag. Wanneer u het huis verlaat, begint u opnieuw te snikken - ritmisch wandelen in een goed tempo verhoogt de behoefte aan zuurstof en, hoogstwaarschijnlijk, zal het lichaam u niet weigeren. Na het beëindigen van de volledige cyclus (ondiepe ademhaling - matige ademhaling), schakelt u over op normale neusademhaling.
Als ik mogelijke vragen stel over snikkende adem buiten het huis, wil ik zeggen dat dit proces niet continu is. Als je geluk hebt en je door het park gaat werken - het is één ding, maar ik hoop dat het niemand zal overkomen om een ​​snikkende ademhaling te gebruiken, die over een drukke snelweg gaat. Het kan zijn dat je afgeleid bent - het is noodzakelijk om een ​​krant of een passant te kopen stelt de vraag hoe laat het is. Hoe te zijn? Het is goed! Als om een ​​of andere reden de snikkende ademhaling wordt onderbroken, is het noodzakelijk om door te gaan met het soort ademhaling waar u bent gestopt. De cyclus moet natuurlijk vanaf het begin worden gestart: als je tijdens het uitademen wordt onderbroken en daarna doorgaat, moet je nog steeds eerst inademen.
Van normale neusademhaling tot huilen, dat kan